1. Verzending gratis vanaf €20,-
 2. Uitgebreide informatie
 3. Uitgebreide informatie

Peper Koh Chang

Artikelnummer:: 1636
 1. Verzending gratis vanaf €20,-
 2. Uitgebreide informatie
 3. Vaste lage verzendkosten
€ 4,79
Voorraad: Levering binnen 3 dagen

Gele peper met rechte vruchten van 13 cm. 'Koh Chang' heeft een vrij kort gewas met een vroege vruchtzetting. De vruchten hebben een gewicht van 25 gram en een score van 6000 op de schaal van Scoville, een pittige smaak.

• Vroeg ras
• Korte planten
• Scoville: 6000
• Vruchtgrootte 130 mm
• Vruchtgewicht 25 gr

Resistenties (HR): Tm:0
 

Dit ras is ontwikkeld voor de professionele bio-teelt.
 

Voorzaaien en planten
Voor een kasteelt zaai je voor in maart-april, voor een teelt buiten zaai je voor in april, in een kiembakje zaaien en binnen bij minimaal 20°C opkweken; de optimale kiemtemperatuur is 25°C . De kieming duurt vrij lang. Verspeen de plantjes in potjes en plant in een kasteelt de planten in de periode eind april-mei uit. Voor een buitenteelt kunnen de plantjes eind mei-begin juni uitgepland worden op 50 x 50 cm (voor groei moet de bodemtemperatuur moet minimaal 13°C zijn). Afhankelijk van de teeltomstandigheden kun je oogsten in de periode juli-oktober. Zorg voor een bovengemiddelde bemesting.

Teeltinstructies
Een peper snoei je niet. De stengels van de peper verstevig je gedurende de groei met een bamboestok, een touw aan een bovenlijn voor iedere stengel, of trek een touw rond een rij pepers en twee palen, zodat de stengels tegen het touw rusten.

Oogsten
Vruchten kunnen zowel groen als volledig doorgekleurd rood geplukt worden. Afhankelijk van de teeltomstandigheden kun je oogsten in de periode juli-oktober. Zorg voor een bovengemiddelde bemesting.

Inhoud zakje 10 zaden.

Voor 2,5 m²

Beknopte specificaties

 1. Standplaats
  Lichte standplaats , Volle zon
 2. Aantal zaden
  10 zaden